Somat Logo

Kuhinjske ideje

Ali bi se radi med pomivanjem posode zabavali in počeli to tudi uspešno? Brez težav! Z našimi idejami in igrami za strojno pomivanje. Bodite navdihnjeni in delite svoje nove izkušnje s svojo družino in prijatelji, da boste olajšali tudi njihovo vsakodnevno pomivanje posode. 

Nahranite pomivalno pošast

Spremenite sprednji del svojega pomivalnega stroja v zabaven živalski obraz z lepljivo folijo. Zdaj lahko pomivalno pošast nahranite skupaj s svojimi otroki. Ustvarite lahko leva, slona ali zajčka. Ustvarjalnih idej je neskončno. Povejte svojim otrokom, da morajo pošast nahraniti, in delite sliko svoje ideje na družbenih omrežjih, da boste navdihnili tudi druge starše. Download

Deljenje pomivalnega stroja

Delite svoj pomivalni stroj s svojimi sosedi in prijatelji, da bo pomivanje še bolj trajnostno. Medtem ko čakate, da se pomivanje zaključi, lahko skupaj celo kaj pojeste in se bolje spoznate. Dobra ideja za samske in študente.

Ne marate pospravljanja? Le zakaj?

Ko boste zaključili svoj #enjoytogether trenutek, vam ne bo treba skrbeti zaradi umazane posode.
S Somatom bo posoda spet enostavno čista!
Naše zmogljive formule bodo odstranile tudi najtrdovratnejšo umazanijo, kot so maščoba in ostanki zažgane hrane, da boste lahko s svojimi najdražjimi preživeli še več čudovitih trenutkov.